Begeleiding en advies

Wil jij ook een goed georganiseerde school met competente, vaardige, gelukkige medewerkers? Wil jij jouw medewerkers extra ondersteunen, adviseren en begeleiden in de schoolontwikkeling?  Of ben je als leerkracht juist op zoek naar extra ondersteuning om steviger voor de klas te staan?

Het is mogelijk om als school een vast aantal begeleidingsuren af te nemen voor een heel schooljaar.

Voordelen daarvan zijn:

  • Wij zijn jouw partner voor de algemene ontwikkeling van jouw school
  • Je bent er zeker van dat je de gewenst begeleiding krijgt op het moment dat je die nodig hebt
  • Je krijgt een vaste begeleider en daarmee een vertrouwd gezicht op school
  • Je hebt één aanspreekpunt
  • Je ontvangt begeleiding voor een aantrekkelijk tarief
Neem contact op voor meer informatie

Maatwerk

Heb je in je schoolorganisatie een specifieke vraag? Dan is het goed om te weten dat we maatwerk aanbieden. We kijken samen wat je nodig hebt en  en hoe we jou daarbij kunnen helpen.

Stel je vraag of maak een afspraak

Interesse in een begeleidingstraject?

Denk je dat begeleiding en advies jou kan helpen in jouw onderwijsorganisatie? Neem dan contact op met Eefje de Gunst (e.dgunst@dekracht.com) en/of Femke Werts (f.werts@dekracht.com) (beiden experts bij De Kracht) of bel 013-2100126.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling?

Heb je behoefte aan coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en wil je je bewust worden van jouw eigen invloed op je werk? Onze coaches helpen je graag! Bekijk onze coachingstrajecten. Naar Coaching

Meer leren over een specifiek onderwerp?

Wil je meer leren over een specifiek onderwerp? Bijvoorbeeld omdat je mentor wordt of omdat je goed wil omgaan met gedragsproblemen? Bekijk dan de trainingen die we aanbieden. Er zijn trainingen voor onderwijsprofessionals , voor leerlingen en voor teams. Naar Trainingen