Carrousel over omgaan met verschillende soorten gedrag

Gratis deelname: 29 augustus 2018 tussen 15.00 en 16.30 uur

Je kent ze wel, de leerlingen die de hele dag onrustig op of naast hun stoel zitten, of die als eerste een vlieg in het lokaal opmerken. Maar ook de leerling waarbij je het gevoel hebt dat niets binnenkomt, is je wellicht niet vreemd….. Mogelijk is er bij deze leerlingen sprake van een verstoorde prikkelverwerking. In ons werk met de leerlingen krijgen we te maken met grensoverschrijdend gedrag. Hoe ga je hier mee om?

Of de leerlingen met een beladen achtergrond of thuissituatie, al dan niet met een gediagnosticeerde hechtingsproblematiek maar in ieder geval met gedrag wat je veel energie kost en waar je maar weinig grip op lijkt te kunnen krijgen? Hoe kun je met hen het beste omgaan zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en jij je energie evenredig kunt verdelen over de hele groep?

In deze Carrousel stippen we drie onderwerpen aan waar je in je dagelijkse praktijk mee te maken hebt. Na de Carrousel heb je wat extra bagage om de volgende dag mee te nemen de klas in. En wie weet wil je er nóg meer over te weten komen. Ook dàt kan!

Inschrijving sluit op 24 augustus, kijk op: https://www.ontwikkelacademie.nu/workshops/2018-08-29-carrousel-biezonderwijs-29-augustus-2018

De sessie is bedoeld voor alle leerkrachten en IB-ers PO in de regio Tilburg en Waalwijk.
Hilde van Rijsewijk en Thea Noordrijk, trainers bij De Kracht, leiden deze carrousel.
Locatie: expertisecentrum De Kracht, De Schans 135,

Interesse in de trainingen van De Kracht? Kijk op https://www.dekracht.com/diensten/training/