Over ons

Bij expertisecentrum De Kracht bieden we trainingen, coaching, begeleiding en advies aan voor onderwijsprofessionals en leerlingen in het regulier en specialistisch onderwijs. Daarnaast doen we onderzoek en diagnostiek voor leerlingen met leer- of ontwikkelingsproblemen. We werken voornamelijk in de regio Tilburg, Waalwijk en Breda, maar ook scholen van buiten deze regio’s zijn van harte welkom om gebruik te maken van onze diensten.

Onze onderwijsexperts

De meeste van onze medewerkers hebben ervaring in het onderwijs en vaak hebben ze zelf voor de klas gestaan. Of ze zijn direct betrokken geweest bij de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ze begrijpen de situaties waarmee scholen elke dag te maken hebben. Ze weten waar leerlingen behoefte aan hebben en ook wat jij als onderwijsprofessional nodig hebt.

Generalisten en specialisten

Bij De Kracht vind je generalisten met brede kennis over onderwijs- en ondersteuningsbehoeften in het primair en voortgezet onderwijs en in het middelbaar beroepsonderwijs. En je vindt bij ons specialisten op het gebied van gedragsproblemen, leerbehoeften.

Biezonderwijs

Wij zijn een zelfstandig opererend expertisecentrum. Samen met 9 scholen voor specialistisch onderwijs zijn wij onderdeel van Biezonderwijs.

Privacy

Binnen Biezonderwijs gaan wij zorgvuldig om met de privacy van leerlingen, ouders, medewerkers, cursisten, cliënten en andere relaties. Lees het privacyreglement van Biezonderwijs.