Inzet subsidie Nationaal Programma Onderwijs

Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) is ontwikkeld door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het programma is er voor herstel en ontwikkeling van het onderwijs tijdens en na corona. Met extra geld kunt u de leerlingen én leerkrachten op uw scholen helpen om coronavertragingen aan te pakken.

Onze professionals van expertisecentrum De Kracht denken graag mee welke interventies op uw school het meest effectief zijn. Zij ondersteunen middels trainingen, coaching, begeleiding, onderzoek en advies.

Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) ondersteunt :

  • Leerlingen en studenten in het onderwijs die het moeilijk hebben, bijvoorbeeld door extra lessen in kleine groepjes mogelijk te maken.
  • Docenten en andere medewerkers in het onderwijs, bijvoorbeeld met speciale trainingen.

Het NPO is gericht op de persoonlijke en praktische ontwikkeling van leerlingen en studenten. Maar ook op het inhalen en goedmaken van opgelopen vertragingen.

Het bedenken van de juiste interventies voor uw school is natuurlijk een belangrijke eerste stap. En als het verbeterplan er eenmaal ligt, dan moet het in de praktijk worden uitgevoerd. Zowel bij het bedenken als bij de uitvoering van het verbeterplan, kunt u op onze hulp rekenen.

Het expertisecentrum De Kracht biedt hiervoor een uitgebreid aanbod, zoals: High Ten Event PO en VO, ACT in de klas, en nog vele andere trainingen die op onze site te vinden zijn. Ook vind je op onze website een trainingsaanbod voor onderwijsprofessionals die je kunt komen volgen bij De Kracht.

Dat aanbod is er overigens niet alleen voor het NPO. Al onze trainingen, coaching en advisering komen namelijk ook heel goed van pas bij de ontwikkelplannen die u wellicht heeft voor het volgend schooljaar. Dus wilt u aan de slag met de professionalisering en het welbevinden van uw team? Of heeft u een andere hulpvraag met betrekking tot de versterking van leerlingen, leerkrachten of ouders? Neem contact met ons op!

Stel je vragen aan De Kracht

Heb je vragen? Stel ze via dit formulier. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.