Nieuw bij De Kracht! Opleiding NLP & onderwijs

Wil jij effectiever communiceren met je klas en grip krijgen op de sfeer? Wil je leren hoe je met ander taalgebruik leerlingen beter kunt bereiken? Dat kan met de opleiding NLP & onderwijs! NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een levenshouding, een attitude. Wanneer je deze methodiek voor communicatieverbetering en coaching voor het eerst toepast, gaat er een wereld voor je open. In deze nieuwe opleiding van De Kracht ga je in twaalf cursusdagen aan de slag met NLP en ontdek jij hoe je dit kunt inzetten voor jezelf én als onderwijsprofessional.

NLP houdt zich bezig met de vraag: welke onbewuste processen liggen ten grondslag aan succesvol gedrag of communicatie? Hoe meer je weet over de werking en inhoud van je binnenwereld, hoe makkelijker je berichten naar de buitenwereld overbrengt en hoe succesvoller je in het leven staat.

De NLP-methode is gericht op praktische toepassing, waarmee je onder andere:

  • Leert om helderder en zuiverder met jezelf te communiceren;
  • Leert hoe je invloed op je gedachten en stemmingen kunt hebben;
  • Leert om effectiever met anderen te communiceren;
  • Ontdekt hoe je overkomt en wat de sturing is achter je handelen en je gedrag.

Ben je nieuwsgierig naar de inhoud van de opleiding, hier lees je alles over NLP & onderwijs en je kunt je hier ook direct aanmelden. 

De opleiding is geschikt voor leerkrachten, docenten, intern begeleiders, zorgcoördinatoren, directieleden, gedragswetenschappers en coaches. Heb je vragen over de opleiding, neem contact met ons op via NLP@dekracht.com 

De eerstvolgende opleiding start op zaterdag 4 februari 2022.