“De enige wijsheid die echt telt is weten dat je niets weet.”

[Socrates]

 

Vaste begeleidingsuren voor een heel schooljaar

Wil je jouw onderwijsprofessionals structureel ondersteuning bieden? Zodat zij individueel en als team nog beter presteren en zo de leerlingen van jouw school nog beter kunnen ondersteunen? Of wil je op elk gewenst moment verzekerd zijn van deskundig advies in schoolontwikkeling? Neem dan een vast aantal begeleidingsuren af voor een heel schooljaar. Hiermee ben je zeker van:

  1. Een vaste partner die meegroeit in de ontwikkeling van jouw school
  2. De gewenste en juiste begeleiding, voor zowel onderwijsprofessional als leerling, op het moment dat het nodig is
  3. Een vaste begeleider en daarmee een vertrouwd gezicht op school
  4. Eén vast aanspreekpunt
  5. Een aantrekkelijk tarief

Neem contact op

Maatwerk

Is er een specifieke ontwikkelvraag binnen uw schoolorganisatie? Dan is maatwerkadvies een goede oplossing. Samen kijken we wat er nodig is en hoe wij kunnen helpen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Arnold Baeten of plan een kennismakingsgesprek.

Arnold Baeten

Adjunct-directeur

Plan een kennismakingsgesprek

Trainingen

Wij bieden een breed scala aan trainingen aan voor onderwijsprofessionals, leerlingen en scholenteams. Dus wil jij het beste uit jezelf, je leerlingen of je team halen? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op voor maatwerkadvies.

Trainingen

Coaching

Heb je een hulpvraag met betrekking tot bijvoorbeeld samenwerken of leidinggeven? Of wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat je steviger en met nog meer plezier in je werk staat? Dan is coaching misschien wel dé oplossing voor jou.

Coaching

Boven jezelf uitstijgen

Jezelf uitdagen; open staan voor feedback en daarvan willen leren. Zo haal je het mooiste uit jezelf en de ander.