‘Een goede coach kan het spel veranderen. Een geweldige coach verandert een leven.’

[basketbal coach John Wooden]

Voor Wie

Soms zit het je in het werk niet mee. Dan loop je vast en weet je even niet hoe je verder komt. Dat kan bijvoorbeeld gaan over leidinggeven of samenwerken. Maar het kan ook zijn dat je jezelf wilt ontwikkelen, zonder dat je nu een probleem ervaart. In al die gevallen kan coaching een oplossing zijn. De coaches van De Kracht gaan op zoek naar de achterliggende vraag van jouw probleem. Ze kijken samen met jou hoe je bepaalde gedragspatronen kunt doorbreken, zodat ontwikkeling in gang wordt gezet. Het resultaat is in alle gevallen dat jij weer vol vertrouwen en met plezier je werk kunt doen.

Al onze coaches hebben ervaring in het onderwijs. Zij begrijpen het vak en snappen daardoor snel jouw hulpvraag. Ze observeren, luisteren en stellen kritische vragen. Zij hanteren tijdens het coachingstraject verschillende technieken, zoals NLP en ACT. Met maar één doel voor ogen: jou ondersteunen zodat jij je sterker voelt in je werk.

Vormen van coaching

Voordat we samen aan de slag gaan, vindt er eerst een intakegesprek plaats. In dit gesprek kijken we of er een wederzijdse klik is en willen wij de hulpvraag helder krijgen. Op basis van dit gesprek geven wij aan hoeveel en wat voor soort sessies er nodig zijn.

Wij bieden de volgende vormen van coaching aan:

Coachgesprekken

In meerdere gesprekken ga je aan de slag met jouw ontwikkeling op didactisch, pedagogisch en/of persoonlijk vlak.

Beeldcoaching
In deze vorm van coaching bespreken we video-opnamen van jou in de klas. Uiteraard wordt er integer met de opnames omgegaan. Op basis van de observatie geeft de coach jou gericht tips en tools en bespreekt hoe je deze het beste kunt inzetten.

Live-coaching
Je ontvangt coaching tijdens een les via een oortje. De coach kijkt en luistert op afstand mee en geeft live tips die je direct kunt toepassen.

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek

Een greep uit onze coaches

Rianne Kuijpers

Directeur

Rolph van Seeters

Adjunct-directeur

Advies

Wil jij jouw medewerkers structureel ondersteunen in hun ontwikkeling? Heb je een ontwikkelvraag die jouw hele team betreft? Dan zijn vaste advies-uren van onze experts misschien de oplossing. Of ga juist voor maatwerk.

Advies

Trainingen

Wij bieden een breed scala aan trainingen aan voor onderwijsprofessionals, leerlingen en scholenteams. Dus wil jij het beste uit jezelf, je leerlingen of je team halen? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op voor maatwerkadvies.

Trainingen

Boven jezelf uitstijgen

Jezelf uitdagen; open staan voor feedback en daarvan willen leren. Zo haal je het mooiste uit jezelf en de ander.