‘Talent bezitten is mooi; talent ontdekken in anderen nog mooier’

[Elbert Hubbard, Amerikaanse schrijver, uitgever, kunstenaar en filosoof]

Belevingsavond Systemisch werken

Met deze training leer je kijken naar de dynamiek binnen groepen en hoe je met eenvoudige oefeningen interventies kunt inzetten die impact hebben.

Hoogbegaafdheid

In deze training ga je dieper in op de uitdagingen die je kunt tegenkomen bij de begeleiding van leerlingen met deze speciale onderwijsbehoeften. Tijdens de training wordt er ingezoomd op diverse aspecten van het begeleiden van (hoog)begaafde leerlingen en de rol van onderwijsprofessional.

Opleiding NLP en onderwijs

NLP houdt zich bezig met de vraag: welke onbewuste processen liggen ten grondslag aan succesvol gedrag of communicatie? Hoe meer je weet over de werking en inhoud van je binnenwereld, hoe makkelijker je berichten naar de buitenwereld overbrengt en hoe succesvoller je in het leven staat.

Executieve functies in het PO

Vaak is het dezelfde leerling die spullen vergeet of dingen kwijt is. Anderen hebben moeite zich te concentreren of om aan hun schoolwerk te beginnen. Een achterstand in de ontwikkeling van executieve functies zou daarin een rol kunnen spelen! En daar is wat aan te doen!

FLOW

Flow is een ervaringsgerichte training waarin 6 verschillende disciplines aan bod komen die ingezet kunnen worden voor een duurzame inzetbaarheid en vermindering van werkdruk binnen je onderwijssetting. Tijdens iedere bijeenkomst staat een andere discipline centraal. De disciplines zijn: Yoga, Wandel-coaching, Meditatie, Creatieve loopbaanplanning, Mindfulness, Tai Chi

ACT in onderwijs

Met de ACT methodiek krijg je de mogelijkheid om met meer flexibiliteit en meer rust vanuit je waarden met life-events om te gaan, waardoor je vanuit eigenheid en in balans blijft werken. De training geeft jou als professional handvatten om leerlingen vanuit een rustige basis te leren omgaan met emoties en gedragingen vanuit zichzelf en hun omgeving.

Krachtig communiceren met NLP – basis

In deze training leer je hoe je oprecht contact legt met je gesprekspartner om resultaten te bereiken met behoud van de relatie. Of het nu om een leerling, ouder of collega gaat.

Traumasensitief lesgeven

In deze training gaan we in op de nieuwste inzichten, modellen en ontdekkingen op het gebied van trauma en hechting.

Hechting en trauma – verdieping

Deze verdiepingstraining is een vervolg op de basistraining Hechting en trauma. Met de kennis uit de basistraining, ga je oefenen met het leren herkennen van signalen en onderkennen van de problematiek. Het accent in deze training ligt op trauma.

Coaching

Heb je een hulpvraag met betrekking tot bijvoorbeeld samenwerken of leidinggeven? Of wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat je steviger en met nog meer plezier in je werk staat? Dan is coaching misschien wel dé oplossing voor jou.

Coaching

Advies

Wil jij jouw medewerkers structureel ondersteunen in hun ontwikkeling? Heb je een ontwikkelvraag die jouw hele team betreft? Dan zijn vaste advies-uren van onze experts misschien de oplossing. Of ga juist voor maatwerk.

Trainingen

Boven jezelf uitstijgen

Jezelf uitdagen; open staan voor feedback en daarvan willen leren. Zo haal je het mooiste uit jezelf en de ander.