Trainingen

Je vindt bij ons een breed scala aan trainingen voor onderwijsprofessionals in het primair en voortgezet onderwijs en het mbo. De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die werkt in het regulier en specialistisch onderwijs. Ook leerlingen kunnen bij ons aankloppen voor trainingen.

Bekijk ons trainingsaanbod

Onze trainers

Onze bevoegde trainers motiveren jou met behulp van reflectie en confrontatie en ze begeleiden en bewaken het groepsproces. Ze zorgen voor een veilige omgeving waarin je nieuwe vaardigheden en gedrag aanleert, ondersteund door theorie. De ervaring leert dat trainingen effectiever zijn als de inhoud aansluit op jouw leefwereld en mogelijkheden. Daarom maken onze trainers ruimte voor jouw persoonlijke vragen. Om diezelfde reden gebruiken ze voorbeelden uit jouw dagelijkse praktijk. Die situaties vertalen ze naar praktische modellen.

Maatwerk op locatie

Aan een training op maat gaat altijd een diagnosegesprek vooraf, waarin de trainer goed doorvraagt om helder te krijgen wat jouw hulpvraag precies is en hoe hij die kan vertalen in concrete en haalbare doelen. In overleg kunnen we een training op locatie verzorgen.

Medewerkers van Biezonderwijs

Ben jij medewerker van Biezonderwijs? Dan mag je gratis gebruikmaken van ons trainingsaanbod.

 

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling?

Heb je behoefte aan coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en wil je je bewust worden van jouw eigen invloed op je werk? Onze coaches helpen je graag! Bekijk onze coachingstrajecten. Naar Coaching

Werken aan je praktische vaardigheden?

Wil je jezelf als onderwijsprofessional verbeteren in je vak? Onze begeleiders kijken graag met je mee bij jou op school en adviseren je over manieren om je praktische vaardigheden te verbeteren. Naar Begeleiding en Advies