‘Talent bezitten is mooi; talent ontdekken in anderen nog mooier’

[Elbert Hubbard, Amerikaanse schrijver, uitgever, kunstenaar en filosoof]

Opleiding NLP en onderwijs

NLP houdt zich bezig met de vraag: welke onbewuste processen liggen ten grondslag aan succesvol gedrag of communicatie? Hoe meer je weet over de werking en inhoud van je binnenwereld, hoe makkelijker je berichten naar de buitenwereld overbrengt en hoe succesvoller je in het leven staat.

Krachtig communiceren met NLP – basis

In deze training leer je hoe je oprecht contact legt met je gesprekspartner om resultaten te bereiken met behoud van de relatie. Of het nu om een leerling, ouder of collega gaat.

Krachtig communiceren met NLP-verdieping

In deze vervolgtraining ga je je vaardigheden aanscherpen en verbeteren. Je ontdekt nieuwe patronen en leert een boodschap zo te brengen dat je precies het gewenste effect bereikt bij de ander.

FLOW

Flow is een ervaringsgerichte training waarin 6 verschillende disciplines aan bod komen die ingezet kunnen worden voor een duurzame inzetbaarheid en vermindering van werkdruk binnen je onderwijssetting. Tijdens iedere bijeenkomst staat een andere discipline centraal. De disciplines zijn: Yoga, Wandel-coaching, Meditatie, Creatieve loopbaanplanning, Mindfulness, Tai Chi

Prikkelverwerking bij leerlingen

In deze training leer je hoe je onder- en overprikkeling kunt herkennen. Je krijgt handvaten om een leerling optimaal te ondersteunen in het omgaan met prikkels. En je leert hoe je een leeromgeving creëert waarin leerlingen op hun gemak zijn, plezier hebben en zich goed kunnen concentreren.

Belevingsavond Systemisch werken

Met deze training leer je kijken naar de dynamiek binnen groepen en hoe je met eenvoudige oefeningen interventies kunt inzetten die impact hebben.

Hechting en trauma – verdieping

Deze verdiepingstraining is een vervolg op de basistraining Hechting en trauma. Met de kennis uit de basistraining, ga je oefenen met het leren herkennen van signalen en onderkennen van de problematiek. Het accent in deze training ligt op trauma.

ACT in onderwijs

Met de ACT methodiek krijg je de mogelijkheid om met meer flexibiliteit en meer rust vanuit je waarden met life-events om te gaan, waardoor je vanuit eigenheid en in balans blijft werken. De training geeft jou als professional handvatten om leerlingen vanuit een rustige basis te leren omgaan met emoties en gedragingen vanuit zichzelf en hun omgeving.

Hechting en trauma – basis

In deze training gaan we in op de nieuwste inzichten, modellen en ontdekkingen op het gebied van trauma en hechting. En op wat dit betekent voor jou in je werk. We behandelen theorie en we kijken naar jouw persoonlijke wensen, zodat jij een ‘eigen handleiding’ krijgt voor het omgaan met hechting en trauma.

Coaching

Heb je een hulpvraag met betrekking tot bijvoorbeeld samenwerken of leidinggeven? Of wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat je steviger en met nog meer plezier in je werk staat? Dan is coaching misschien wel dé oplossing voor jou.

Coaching

Advies

Wil jij jouw medewerkers structureel ondersteunen in hun ontwikkeling? Heb je een ontwikkelvraag die jouw hele team betreft? Dan zijn vaste advies-uren van onze experts misschien de oplossing. Of ga juist voor maatwerk.

Trainingen

Boven jezelf uitstijgen

Jezelf uitdagen; open staan voor feedback en daarvan willen leren. Zo haal je het mooiste uit jezelf en de ander.