‘Talent bezitten is mooi; talent ontdekken in anderen nog mooier’

[Elbert Hubbard, Amerikaanse schrijver, uitgever, kunstenaar en filosoof]

Verschillen in de klas

Iedere leerling is anders en als onderwijsprofessional wil je ze allemaal zo goed mogelijk helpen. Geen wonder dat je je soms afvraagt: hoe dan? In deze training helpen we je daarbij.

Ouderbetrokkenheid 3.0

In deze training leer je hoe je in een gesprek met ouders weerstand kunt wegnemen en jouw boodschap kunt overbrengen. Je leert bouwen aan een constructieve relatie.

Leerlingmotivatie in het VO en MBO

In deze training ga je kijken naar de motivatie van je klas. In hoeverre speelt de omgeving een rol en wat kun je zelf doen?

Krachtig coachen met NLP

In deze training verrijk je je NLP-toolbox met verschillende technieken die je bij het coachen kunt toepassen. De technieken helpen eventuele hindernissen weg te nemen die jouw gesprekspartner in de weg staan bij het behalen van zijn doel.

Kijken met kinderen

Wil je de sfeer verbeteren in je klas? En wil je dat leerlingen zien hoe zij bijdragen aan de sfeer en dat ze eigenaarschap ontwikkelen? Dan is de groepsinterventie ‘Kijken met kinderen’ een goed middel.

Omgaan met angst en depressie

In deze teamtraining krijg je samen met je collega’s meer kennis en vaardigheden om leerlingen met depressieve klachten en angsten te herkennen en te ondersteunen.

Activerende werkvormen

In deze training gaan we kijken welke activerende werkvormen voor jou goed werken.

Persoonlijke effectiviteit met Acceptance en Commitment Therapy (ACT)

In deze training, die is gebaseerd op de principes van ACT, leer je belemmerende patronen en overtuigingen op een praktische manier omzetten naar waardevol handelen.

Train de trainer: meidenkracht

In deze training leer je hoe je effectief kunt handelen bij conflicten tussen pubermeisjes. Wat je kunt doen om de meiden te laten stoppen met buitensluiten, kwetsen, liegen, en pesten op social media. En hoe je er het beste op kunt reageren, zodat de rust weer terugkeert in de klas.

Coaching

Heb je een hulpvraag met betrekking tot bijvoorbeeld samenwerken of leidinggeven? Of wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat je steviger en met nog meer plezier in je werk staat? Dan is coaching misschien wel dé oplossing voor jou.

Coaching

Advies

Wil jij jouw medewerkers structureel ondersteunen in hun ontwikkeling? Heb je een ontwikkelvraag die jouw hele team betreft? Dan zijn vaste advies-uren van onze experts misschien de oplossing. Of ga juist voor maatwerk.

Trainingen

Boven jezelf uitstijgen

Jezelf uitdagen; open staan voor feedback en daarvan willen leren. Zo haal je het mooiste uit jezelf en de ander.