‘Talent bezitten is mooi; talent ontdekken in anderen nog mooier’

[Elbert Hubbard, Amerikaanse schrijver, uitgever, kunstenaar en filosoof]

ACT in coaching en begeleiding

In deze training leer je de technieken van ACT en ga je ermee oefenen. Met de ACT-technieken help je de medewerkers die je coacht om inzicht te krijgen in hun belemmerende overtuigingen en patronen.

Krachtig communiceren met NLP-verdieping

In deze vervolgtraining ga je je vaardigheden aanscherpen en verbeteren. Je ontdekt nieuwe patronen en leert een boodschap zo te brengen dat je precies het gewenste effect bereikt bij de ander.

Persoonlijke effectiviteit met Acceptance en Commitment Therapy (ACT)

In deze training, die is gebaseerd op de principes van ACT, leer je belemmerende patronen en overtuigingen op een praktische manier omzetten naar waardevol handelen.

Leerlingmotivatie in het VO en MBO

In deze training ga je kijken naar de motivatie van je klas. In hoeverre speelt de omgeving een rol en wat kun je zelf doen?

Faalangstreductietraining voortgezet onderwijs (groepstraining)

In deze training leer je hoe je beter om kunt gaan met spanning/stress en krijg je inzicht in je eigen patronen.

Omgaan met angst en depressie

In deze teamtraining krijg je samen met je collega’s meer kennis en vaardigheden om leerlingen met depressieve klachten en angsten te herkennen en te ondersteunen.

Coaching

Heb je een hulpvraag met betrekking tot bijvoorbeeld samenwerken of leidinggeven? Of wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat je steviger en met nog meer plezier in je werk staat? Dan is coaching misschien wel dé oplossing voor jou.

Coaching

Advies

Wil jij jouw medewerkers structureel ondersteunen in hun ontwikkeling? Heb je een ontwikkelvraag die jouw hele team betreft? Dan zijn vaste advies-uren van onze experts misschien de oplossing. Of ga juist voor maatwerk.

Trainingen

Boven jezelf uitstijgen

Jezelf uitdagen; open staan voor feedback en daarvan willen leren. Zo haal je het mooiste uit jezelf en de ander.