‘Talent bezitten is mooi; talent ontdekken in anderen nog mooier’

[Elbert Hubbard, Amerikaanse schrijver, uitgever, kunstenaar en filosoof]

Geweldloos verzet bij moeilijk gedrag – PO

Deze training helpt jou zo goed mogelijk omgaan met dat lastige gedrag. Zonder boos te worden of te gaan schreeuwen. Je onderzoekt welke manieren van geweldloos verzet jij in jouw dagelijkse praktijk kunt gebruiken. Jouw eigen voorbeelden zijn belangrijk in deze training.

Examenvrees training VO-MBO

Examenvrees is de angst om te zakken voor een examen, toets of overhoring. Deze angst kan zich uiten in negatieve gedachten en stress. Het doel van deze training is het beter leren omgaan met de examenvrees.

Impulsregulatie training VO-MBO

Impulsen leiden veelal tot iets goeds. Het zijn plotselinge gedachten, die vaak ‘zinvol gedrag’ kunnen veroorzaken. In deze gevallen is er niet zoveel aan de hand. Bij leerlingen met regulatie problemen kunnen deze gedachten leiden tot gedrag dat in een onderwijssituatie als storend en ondermijnend ervaren kan worden.

Coaching

Heb je een hulpvraag met betrekking tot bijvoorbeeld samenwerken of leidinggeven? Of wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat je steviger en met nog meer plezier in je werk staat? Dan is coaching misschien wel dé oplossing voor jou.

Coaching

Advies

Wil jij jouw medewerkers structureel ondersteunen in hun ontwikkeling? Heb je een ontwikkelvraag die jouw hele team betreft? Dan zijn vaste advies-uren van onze experts misschien de oplossing. Of ga juist voor maatwerk.

Trainingen

Boven jezelf uitstijgen

Jezelf uitdagen; open staan voor feedback en daarvan willen leren. Zo haal je het mooiste uit jezelf en de ander.